Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en Harry's eerste balkonscène

Ze zijn nét terug van hun huwelijksreis. Vandaag is de militaire parade voor de officiële viering van de verjaardag van Queen Elizabeth en natuurlijk zijn Harry en Meghan daarbij.  Meghan staat zaterdag samen met Harry voor het eerst op het balkon van Buckingham Palace. De Amerikaanse, die vorige...

Meghan en Harry's eerste balkonscène

Ze zijn nét terug van hun huwelijksreis. Vandaag is de militaire parade voor de officiële viering van de verjaardag van Queen Elizabeth en natuurlijk zijn Harry en Meghan daarbij. 

Meghan staat zaterdag samen met Harry voor het eerst op het balkon van Buckingham Palace. De Amerikaanse, die vorige maand trouwde met prins Harry, is van de partij tijdens Trooping the Colour. 

De Britse koninklijke familie neemt vrijwel voltallig deel aan de plechtigheid, die bestaat uit een optocht van Buckingham Palace via de Mall naar Horse Guard's Parade.

Elizabeth neemt de militaire parade af, en rijdt daarna met haar familieleden terug naar Buckingham Palace.

Daar volgt de balkonscène voor het overvliegen van vliegtuigen van de Royal Air Force en worden de tienduizenden toeschouwers begroet.

Meghan reed, als kersverse hertogin van Sussex, mee in een koets in een prachtige outfit De militaire parade zelf bekijkt zij vanuit Horse Guard's Parade.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in