Ze zijn nét terug van hun huwelijksreis. Vandaag is de militaire parade voor de officiële viering van de verjaardag van Queen Elizabeth en natuurlijk zijn Harry en Meghan daarbij. 

Meghan staat zaterdag samen met Harry voor het eerst op het balkon van Buckingham Palace. De Amerikaanse, die vorige maand trouwde met prins Harry, is van de partij tijdens Trooping the Colour. 

More content below the advertising

De Britse koninklijke familie neemt vrijwel voltallig deel aan de plechtigheid, die bestaat uit een optocht van Buckingham Palace via de Mall naar Horse Guard's Parade.

Elizabeth neemt de militaire parade af, en rijdt daarna met haar familieleden terug naar Buckingham Palace.

Daar volgt de balkonscène voor het overvliegen van vliegtuigen van de Royal Air Force en worden de tienduizenden toeschouwers begroet.

Meghan reed, als kersverse hertogin van Sussex, mee in een koets in een prachtige outfit De militaire parade zelf bekijkt zij vanuit Horse Guard's Parade.

Bron en beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in