Die zagen we niet aankomen. Prins Harry en zijn Meghan zouden volgens paleisbronnen hun intrek nemen in Kensington Palace (naast William en Kate), maar hebben toch besloten heel ergens anders te gaan wonen.

Hun cottage op Kensington Palace verruilen ze niet voor een groot appartement binnen hetzelfde paleis, maar voor een cottage (met tien slaapkamers, dan dan weer wel) in Windsor, waar ze ook trouwden.

More content below the advertising

"De Duke en Duchess of Sussex verhuizen begin volgend jaar naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor", laat een woordvoerder weten. "Daar bereiden ze zich voor op de komst van hun eerste kind. Windsor is een bijzondere plek voor ze, en ze zijn er dankbaar voor dat hun officiële thuis op het landgoed ligt."

Het huis is een cadeau van de queen, en ligt op zo'n 30 kilometer van Londen. Handig dichtbij als ze aan het werk moeten in de hoofdstad, maar ver genoeg weg om verwijderd van nieuwsgierige fotografen hun kleine te verwelkomen. Will en Kate woonden de eerste jaren van hun ouderschap óók niet in Londen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in