Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en Harry: naar (hun nieuwe) huis

Het megabezoek aan Australië en omstreken zit erop, en de thuiskomst belooft zoet te worden voor Harry en Meghan: hun optrekje op Kensington Palace is eindelijk helemaal gerenoveerd. Tot voor vertrek woonden de newlyweds nog in Harry's oude Nottingham Cottage, maar toen ze hun verloving aankondig...

Meghan en Harry: naar (hun nieuwe) huis

Het megabezoek aan Australië en omstreken zit erop, en de thuiskomst belooft zoet te worden voor Harry en Meghan: hun optrekje op Kensington Palace is eindelijk helemaal gerenoveerd.

Tot voor vertrek woonden de newlyweds nog in Harry's oude Nottingham Cottage, maar toen ze hun verloving aankondigden in november werd direct begonnen met de verbouwing in een van de grote appartementen van het paleis in Hyde Park. En nu, bijna een jaar en 1,5 miljoen pond verder is het af!

Harry en Meghan kondigden hun verloving aan in de Sunken Garden van het paleis

Het 21 kamers tellende huis (Apartment 1, gelegen naast Apartment 1A waar Will en Kate met de kinderen wonen) kreeg onder andere nieuwe ramen, een nieuw dak en natuurlijk een nieuw interieur. Het stond een tijdlang in de steigers, maar zou helemaal klaar zijn voor de terugkeer van de Sussexjes. Nestelen maar!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in