Precies een maand na hun eigen jawoord waren prins Harry en Meghan dit weekend te gast bij de bruiloft van zijn nichtje Celia. En hoewel ze straalden, was er ook kritiek.

Meghans jurk (een design uit een aankomende collectie van Oscar de la Renta) viel namelijk niet bij iedereen in de smaak. Vormeloos, te groot… en zeker het prijskaartje van meer dan 5000 euro niet waard, oordeelden mode-watchers.

Aan de andere kant werd juist gefluisterd dat Meghan zo’n losse jurk uitkoos om een beginnend babybuikje te verhullen. Hoe het ook zij: zelf leek de nieuwbakken duchess hartstikke tevreden over haar look – die lekker matchte met haar royal husband.

Bruid Celia zal haar het ensemble wel in dank hebben afgenomen. Het nichtje van Harry (een dochter van Diana’s oudste zus) zal zich vooraf best even afgevraagd hebben of La Markle haad spotlights niet te veel zou stelen. Gelukkig had ze zelf een troefkaart in handen: de bruid droeg met de beroemde Spencer-tiara op haar hoofd. De tiara die Diana ook droeg bij haar bruiloft met prins Charles, en die velen in de bruidslook van Meghan verwacht hadden te zien.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in