Het wassenbeeld van Meghan Markle in New York draagt een wel heel bekende jurk: eentje die in Nederland beroemd werd door kroonprinses Amalia.

De wassenbeelden van Meghan komen als paddenstoelen uit de grond, en vorige week maakte de ‘American princess’ ook in New York haar debuut bij Madame Tussaud’s. In een jurk van het label Self-Portrait, die we in Nederland al eerder in de spotlights zagen.

Het is namelijk exact dezelfde jurk die Amalia droeg tijdens het diner ter ere van de vijftigste verjaardag van haar vader, Willem-Alexander. Ze trok de jurk ook al eens uit de kast voor een societybruiloft in Londen in 2017.


Dat de wassen Meghan de jurk draagt is ook niet zonder reden: zij verscheen bij de kerstlunch van de queen in de jurk, al werd ze er alleen in de auto in gespot door fotografen.

Wij snappen Meghan en Amalia wel. Prachtige dames in een prachtig design. Wedden dat Amalia de komende jaren nog veel vaker gaat 'dubbelen' met de modegroten der aarde?

Bron: Twitter/Rick Evers
Beeld:Self-Portrait/RVD (Jeroen van der Meyde)/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: