Het wassenbeeld van Meghan Markle in New York draagt een wel heel bekende jurk: eentje die in Nederland beroemd werd door kroonprinses Amalia.

De wassenbeelden van Meghan komen als paddenstoelen uit de grond, en vorige week maakte de ‘American princess’ ook in New York haar debuut bij Madame Tussaud’s. In een jurk van het label Self-Portrait, die we in Nederland al eerder in de spotlights zagen.

Het is namelijk exact dezelfde jurk die Amalia droeg tijdens het diner ter ere van de vijftigste verjaardag van haar vader, Willem-Alexander. Ze trok de jurk ook al eens uit de kast voor een societybruiloft in Londen in 2017.Dat de wassen Meghan de jurk draagt is ook niet zonder reden: zij verscheen bij de kerstlunch van de queen in de jurk, al werd ze er alleen in de auto in gespot door fotografen.

Wij snappen Meghan en Amalia wel. Prachtige dames in een prachtig design. Wedden dat Amalia de komende jaren nog veel vaker gaat 'dubbelen' met de modegroten der aarde?

Bron: Twitter/Rick Evers
Beeld:Self-Portrait/RVD (Jeroen van der Meyde)/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wij vonden onze koning al lekker losjes tijdens de zomerfotosessie, maar kroonprins Frederik van Denemarken ging tijdens hun zomerse shoot voor de overtreffende trap van relaxed: hij kwam in korte broek opdagen.

Frederik, Mary en hun vier kinderen Christian (12), Isabella (11) en tweeling Vincent en Josephine (7) poseerden voor hun buitenverblijf Gråsten, en waren duidelijk al helemaal op vakantie. Het prachtige Deense weer hielp natuurlijk óók een handje. Het leverde prachtige zomerse plaatjes op. God sommerferie!

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in