Ze kan als duchess elke make-up artist aan haar zijde krijgen, maar Meghan kiest er tot nog toe voor om vooral heel vaak haar eigen make-up te doen. Met reden.

Ze is heel wat gewend. Voor ze zich bij de royal family voegde, zat Meghan al heel wat uurtjes in de make-upstoel van Suits. Of voor ze de rode loper op ging voor evenementjes. En op die momenten lette ze goed op, deelt visagist Daniel Martin - die Meghans make-up deed voor haar huwelijk - met People Magazine.

Article continues after the ad

"Ze voelt zich er prettig bij het zelf te doen", vertelt hij. "Ze is dol op make-up, en ze is er ook echt goed in. Het is ook geen lastige vrouw. Ze wil gewoon, hop, make-up op, en dan snel de deur uit."

"Meghan houdt van een sterk oog met een flinke wenkbrauw. Echt experimenteren doet ze niet. Ze houdt eigenlijk altijd haar vaste routine aan. Zo heeft ze ooit een keer een rode lip gedaan, en dat vond ze maar niets. Dan maakt ze zich alleen maar druk of alles nog op zijn plek zit."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in