Ze kan als duchess elke make-up artist aan haar zijde krijgen, maar Meghan kiest er tot nog toe voor om vooral heel vaak haar eigen make-up te doen. Met reden.

Ze is heel wat gewend. Voor ze zich bij de royal family voegde, zat Meghan al heel wat uurtjes in de make-upstoel van Suits. Of voor ze de rode loper op ging voor evenementjes. En op die momenten lette ze goed op, deelt visagist Daniel Martin - die Meghans make-up deed voor haar huwelijk - met People Magazine.

"Ze voelt zich er prettig bij het zelf te doen", vertelt hij. "Ze is dol op make-up, en ze is er ook echt goed in. Het is ook geen lastige vrouw. Ze wil gewoon, hop, make-up op, en dan snel de deur uit."

"Meghan houdt van een sterk oog met een flinke wenkbrauw. Echt experimenteren doet ze niet. Ze houdt eigenlijk altijd haar vaste routine aan. Zo heeft ze ooit een keer een rode lip gedaan, en dat vond ze maar niets. Dan maakt ze zich alleen maar druk of alles nog op zijn plek zit."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vanmiddag stond voor Koningin Máxima één van de laatste officiële bezoeken van 2018 op het programma. De doop van Van Oord's sleephopperzuiger Vox Amalia.

Op deze frisse vrijdagmiddag koos Máxima voor een opmerkelijk zomerse creatie van Natan voor de doop van het schip in de Rotterdamse haven. Zoals het hoort bij de de doop van een schip, droeg ze een hoed.

Het Nederlandse bedrijf Van Oord bestaat dit jaar 150 jaar en mocht zich daarom verheugen op de feestelijke doop van de koningin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door joost ector (@joost_ector) op

Voor volgende week staan er geen officiële dingen meer op de agenda van de koningin, maar misschien mogen we ons nog verheugen op een onaangekondigd bezoek ergens. We houden je op de hoogte!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In Madame Tussauds in Berlijn kwamen Meghan en Harry deze week tot leven. Ze bezochten een kerstmarkt, en poseerden gewillig in hun kersttruien. Het leverde... bijzondere plaatjes op.

De duke en duchess, in lelijke kersttruien, compleet met babybump en... bewegende lijven? In Duitsland zagen ze de lol er wel van in. Daar gingen twee wassenbeelden gezellig aan de wandel over de kerstmarkt, en in het museum.

Het resultaat was... wonderlijk. Getuige de video hieronder.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in