Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima’s Week: de koningin was in haar geliefde New York, een stad vol herinneringen

De prinsesjes moesten hun moeder afgelopen week een paar dagen missen, koningin Máxima was in haar geliefde stad New York, waar zij veel mooie herinneringen aan heeft. Ze kreeg er helaas wel te maken met bizar winterweer.  Zware sneeuwstormMáxima was in Amerika vanwege haar werkzaamheden voor de ...

Máxima’s Week: de koningin was in haar geliefde New York, een stad vol herinneringen

De prinsesjes moesten hun moeder afgelopen week een paar dagen missen, koningin Máxima was in haar geliefde stad New York, waar zij veel mooie herinneringen aan heeft.

Ze kreeg er helaas wel te maken met bizar winterweer. 

Zware sneeuwstorm
Máxima was in Amerika vanwege haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties. Maar uitgerekend als ze in New York is, wordt de grootste stad van de Verenigde Staten (en de dichtstbevolkte, met ruim 9,5 miljoen inwoners) geteisterd door een zware sneeuwstorm. Haar bezoek aan Washington werd hierdoor een dag uitgesteld.

Bekijk ook: Video: prinsesjes Ariane en Alexia beeldig op de society bruiloft van het jaar

'Mama, niet weggaan alsjeblieft'
De koningin zet zich al jaren in voor de VN en reist hiervoor de hele wereld over. Ze wil graag met eigen ogen zien waarvoor ze zich inzet. Haar dochters zijn het daar niet altijd mee eens, zo is in onderstaande video te zien. "Mama, niet weggaan alsjeblieft", horen we een nog jonge prinses Amalia zeggen. Máxima zei later in een interview: "Ze begrijpen het wel, maar toch willen ze 'mammie' zo snel mogelijk terug."

En dat snappen we, met zo'n leuke moeder.