Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's mooiste: welke outfit scoort punten?

Máxima heeft een jaloersmakende garderobe gezien de outfits die ze bij elk werkbezoek weer tevoorschijn tovert. Zo ook de afgelopen weken weer. Vanwege het warme weer koos ze vaak voor lichte kleuren. Welke van de onderstaande vier krijgt van jullie de meeste punten? 1. De jaarlijkse fotosessie A...

Máxima's mooiste: welke outfit scoort punten?

Máxima heeft een jaloersmakende garderobe gezien de outfits die ze bij elk werkbezoek weer tevoorschijn tovert. Zo ook de afgelopen weken weer. Vanwege het warme weer koos ze vaak voor lichte kleuren.

Welke van de onderstaande vier krijgt van jullie de meeste punten?

1. De jaarlijkse fotosessie

Afgelopen vrijdag mocht de pers foto's maken van het koninklijke gezin met als hoogtepunt de spijkerjurk waar nu een enorme run op is. De jurk met diepe steekzakken is van Co uit LA en kost € 629,- Je vindt hem hier.

2. Uitreiking Appeltjes van Oranje

Koningin Máxima heeft onlangs op Paleis Noordeinde in Den Haag de Appeltjes van Oranje uitgereikt. Daar droeg ze een lichtblauwe japon van haar favoriete designer Natan. Op de jurk zat een prachtige diamanten broche. 

2. Bij de opening van het Prinses Máxima Centrum 

Een trotse koningin Máxima opende het nieuwe gebouw van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Voor die gelegenheid koos ze wederom voor een creatie van Natan. Eentje met daarop geborduurde bloemen. 

4. Haags Ontmoeten

Ook bezocht koningin Máxima een iZi-ervaarwoning en het project Haags Ontmoeten in Den Haag. Daar had ze voor de verandering eens een andere designer gekozen. Ze droeg een tweed jurk van Carolina Herrera.

Bron: Nouveau/Modekoningin Máxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.