Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's mooiste van de week: welke look scoort de meeste punten?

Onze Máxima sjeest vaak van hot naar her. Zo was ze afgelopen week in Moerkapelle voor een werkbezoek en die week ervoor bezocht ze de Big Apple.  En ja, dan moet je natuurlijk even goed nadenken over je outfit. De koningin verrast ons keer op keer. Welke outfit is volgens jullie het mooist?  1. ...

Máxima's mooiste van de week: welke look scoort de meeste punten?

Onze Máxima sjeest vaak van hot naar her. Zo was ze afgelopen week in Moerkapelle voor een werkbezoek en die week ervoor bezocht ze de Big Apple.  En ja, dan moet je natuurlijk even goed nadenken over je outfit.

De koningin verrast ons keer op keer. Welke outfit is volgens jullie het mooist? 

1. Dutch design

Koningin Máxima was bij de presentatie van het Jaarbericht Staat van het MKB. En koos daar weer eens voor Dutch Design: Claes Iversen tekende voor het ontwerp van deze grijze japon met asymmetrische volants. 

Recyclen

De japon kan je bekend voorkomen, want de koningin droeg de outfit eerder tijdens het staatsbezoek van het Belgische koningspaar en het officiële bezoek van het Jordaanse koningspaar.

2. Big Apple

Vorige week vloog koningin Máxima weer naar New York voor de jaarvergadering van de VN. Daar verraste ze iedereen met haar looks. Het was een bijzondere modeweek. Zo droeg de koningin een heel spannende rok. Namelijk eentje met metalen ringetjes en leren veters. De rok was gemaakt door designer Jonathan Simkhai. 

3. Lipstick rood

Mooi rood is nooit lelijk bij Máxima. Zo bewees de koningin toen ze bij het ontbijt in New York aanschoof. Ze had een rode japon met bijzonder gevormde pailletten van Natan uit haar koninklijke trolley gehaald. Het stond werkelijk prachtig.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.