Onze Máxima sjeest vaak van hot naar her. Zo was ze afgelopen week in Moerkapelle voor een werkbezoek en die week ervoor bezocht ze de Big Apple.  En ja, dan moet je natuurlijk even goed nadenken over je outfit.

De koningin verrast ons keer op keer. Welke outfit is volgens jullie het mooist? 

1. Dutch design

Koningin Máxima was bij de presentatie van het Jaarbericht Staat van het MKB. En koos daar weer eens voor Dutch Design: Claes Iversen tekende voor het ontwerp van deze grijze japon met asymmetrische volants. 

Recyclen

De japon kan je bekend voorkomen, want de koningin droeg de outfit eerder tijdens het staatsbezoek van het Belgische koningspaar en het officiële bezoek van het Jordaanse koningspaar.

2. Big Apple

Vorige week vloog koningin Máxima weer naar New York voor de jaarvergadering van de VN. Daar verraste ze iedereen met haar looks. Het was een bijzondere modeweek. Zo droeg de koningin een heel spannende rok. Namelijk eentje met metalen ringetjes en leren veters. De rok was gemaakt door designer Jonathan Simkhai. 

3. Lipstick rood

Mooi rood is nooit lelijk bij Máxima. Zo bewees de koningin toen ze bij het ontbijt in New York aanschoof. Ze had een rode japon met bijzonder gevormde pailletten van Natan uit haar koninklijke trolley gehaald. Het stond werkelijk prachtig.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in