Onze Máxima sjeest vaak van hot naar her. Zo was ze afgelopen week in Moerkapelle voor een werkbezoek en die week ervoor bezocht ze de Big Apple.  En ja, dan moet je natuurlijk even goed nadenken over je outfit.

De koningin verrast ons keer op keer. Welke outfit is volgens jullie het mooist? 

1. Dutch design

Koningin Máxima was bij de presentatie van het Jaarbericht Staat van het MKB. En koos daar weer eens voor Dutch Design: Claes Iversen tekende voor het ontwerp van deze grijze japon met asymmetrische volants. 

Recyclen

De japon kan je bekend voorkomen, want de koningin droeg de outfit eerder tijdens het staatsbezoek van het Belgische koningspaar en het officiële bezoek van het Jordaanse koningspaar.

2. Big Apple

Vorige week vloog koningin Máxima weer naar New York voor de jaarvergadering van de VN. Daar verraste ze iedereen met haar looks. Het was een bijzondere modeweek. Zo droeg de koningin een heel spannende rok. Namelijk eentje met metalen ringetjes en leren veters. De rok was gemaakt door designer Jonathan Simkhai. 

3. Lipstick rood

Mooi rood is nooit lelijk bij Máxima. Zo bewees de koningin toen ze bij het ontbijt in New York aanschoof. Ze had een rode japon met bijzonder gevormde pailletten van Natan uit haar koninklijke trolley gehaald. Het stond werkelijk prachtig.

Bron: Modekoninginmaxima/Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

Ze zijn er vroeg bij dit jaar, maar Prins Charles, Prins William en Prins Harry deelden gisteren alledrie hun kerstkaarten op social media. En daar zitten heel wat leuke plaatjes tussen!

De foto is afgelopen zomer gemaakt door Hugo Burnand. Hij was tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf dus hij weet wel hoe je een koninklijk paar goed op de foto zet.

"Ik wens u allen een heel gelukkige kerst en nieuwjaar", staat er op het kaartje dat in de kerstboom hangt. Op de foto naast de tekst zit de prins van Wales samen met Camilla op een bankje in de tuin van Clarence House.

William deelde een leuke foto van heel de familie als kerstwens.

En Prins Harry koos voor een nieuw vrijgegeven foto die genomen werd op zijn trouwdag met Meghan.

Beeld: Pinterest

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Onze koningin sjeeste de afgelopen weken weer van hot naar her met de koninklijke koffers. Inmiddels kennen we de kast van Máxima dus van binnenuit. Wat haar erg goed staat: pied-de-poule.

 

 

En daar zagen we de koningin ook vaak in verschijnen. Daarom hieronder een mooi lijstje. 

1. Van top tot teen

Toen de president van Singapore samen met haar man een bezoek bracht aan Nederland koos de koningin voor pied-de-poule. En wel van top tot teen. De stijlvolle outfit is van Natan.

2. Twinning

De koningin en de Belgische koningin Mathilde leken wel modezusjes in 2007. De twee droegen bij een bezoek aan het Gemeentemuseum in Den Haag allebei een outfit in dezelfde print. Mathilde droeg een jas van Edouard. Maxima koos voor Oscar de la Renta. 

3. Recyclen

Máxima gaat ook weleens op de recycle-tour. Toen ze een bezoek bracht aan Zwitserland zagen we een broekpak voorbij komen die we al eerder hadden gespot. En wel twaalf dagen voor haar bezoek aan het land. De koningin droeg het pak (Natan) eerder bij de opening van Musis in Arnhem.

4. Blauwtje

Tijdens het Koningsdagconcert (2015) in Dordrecht droeg koningin Máxima een kobaltblauwe japon met pied-de-poule print. Ontwerper van de jurk is de Amerikaan Michael Kors. 

5. Bekende print

Toen de koningin een toespraak hield voor een groep Haagse studenten koos ze wederom voor de print die haar geweldig staat. Máxima droeg tijdens het seminar een robe manteau van Natan. Een bekende outfit die Máxima al vaker aan heeft gehad. 

Bron: Vorsten/Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in