Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's mooiste outfits van de afgelopen week: welke is favoriet?

Ook deze week is de agenda van onze koningin weer enorm gevuld: een streekbezoek aan het Eemland, langs bij de Parnassia Groep in Den Haag en vandaag is Máxima in Thailand voor de crematie van koning Bhumibol Adulyadej. Wat droeg ze? 1. Onze koningin koos voor deze trieste gelegenheid een soepelv...

Máxima's mooiste outfits van de afgelopen week: welke is favoriet?

Ook deze week is de agenda van onze koningin weer enorm gevuld: een streekbezoek aan het Eemland, langs bij de Parnassia Groep in Den Haag en vandaag is Máxima in Thailand voor de crematie van koning Bhumibol Adulyadej. Wat droeg ze?

1. Onze koningin koos voor deze trieste gelegenheid een soepelvallende zwarte jurk. Haar hoed is een bekende en wederom eentje van de Belgische Fabienne Delvigne.

2. Tijdens een bezoek aan twee locaties van Parnassia Groep in Den Haag koos de koningin weer een outfit van haar favoriete Belgische designer Natan. Máxima droeg een wollen jurk die we al een paar keer eerder bij haar zagen. 

En in 2014:

3. Afgelopen week was het ook tijd voor een streekbezoek aan het Eemland. Ook daar bleef ze bij haar vertrouwde Belgische designer Natan. Máxima koos voor een jacquard japon met bijbehorende zijden bordeaux mantel. De hoed is van ontwerpster Fabienne Delvigne. Ja, onze koningin is erg merkvast. En welke van de drie is jullie favoriet?

Bron: Modekoninginmaxima.nl Beeld: Hollandse Hoogte/Anneke Janssen