Ook deze week is de agenda van onze koningin weer enorm gevuld: een streekbezoek aan het Eemland, langs bij de Parnassia Groep in Den Haag en vandaag is Máxima in Thailand voor de crematie van koning Bhumibol Adulyadej. Wat droeg ze?

1. Onze koningin koos voor deze trieste gelegenheid een soepelvallende zwarte jurk. Haar hoed is een bekende en wederom eentje van de Belgische Fabienne Delvigne.

2. Tijdens een bezoek aan twee locaties van Parnassia Groep in Den Haag koos de koningin weer een outfit van haar favoriete Belgische designer Natan. Máxima droeg een wollen jurk die we al een paar keer eerder bij haar zagen. 

En in 2014:

3. Afgelopen week was het ook tijd voor een streekbezoek aan het Eemland. Ook daar bleef ze bij haar vertrouwde Belgische designer Natan. Máxima koos voor een jacquard japon met bijbehorende zijden bordeaux mantel. De hoed is van ontwerpster Fabienne Delvigne. Ja, onze koningin is erg merkvast. En welke van de drie is jullie favoriet?

Bron: Modekoninginmaxima.nl Beeld: Hollandse Hoogte/Anneke Janssen

Ons koningspaar gaat deze week op staatsbezoek in Luxemburg. Dus pakt Máxima deze Tweede Pinksterdag alvast haar koffer. Met misschien wel deze outfits erin.

Het was in mei 2013 een van haar eerste kennismakingsbezoeken in het buitenland. Leuk dus, dat Máxima zo kort na haar vijfjarig jubileum als koningin weer terugkeert. Destijds gooide ze hoge ogen in Natan, en geheid dat die designer ook nu weer in de garderobe meereist.

Net als wellicht Máxima's andere favorieten Claes Iversen en Jan Taminiau. Nouveau dook in hun collecties op zoek naar pareltjes die Máxima nog niet gedragen heeft, maar wie weet wel debuteert, op Luxemburgse bodem. Wij zien haar in elk geval wel shinen in (variaties op) deze beauties.

Van Natan:Van Jan Taminiau:


Van Claes Iversen:

Beeld: ANP/Jan Taminiau/Natan/Claes Iversen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...