Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's Miami-vakantie

Ons koningspaar en hun drie meiden zijn het jaar goed begonnen: zij vierden de eerste dagen van 2018 in het zonnetje van Miami. Máxima, Willem-Alexander, Amalia, Alexia en Ariane werden door ooggetuigen van Hello! gespot aan South Beach, waar ze genoten van een privévakantie en dineerden op het p...

Máxima's Miami-vakantie

Ons koningspaar en hun drie meiden zijn het jaar goed begonnen: zij vierden de eerste dagen van 2018 in het zonnetje van Miami.

Máxima, Willem-Alexander, Amalia, Alexia en Ariane werden door ooggetuigen van Hello! gespot aan South Beach, waar ze genoten van een privévakantie en dineerden op het prachtige dakterras van de hotspot Juvia. Daar genoten ze van een risotto (de koning), gegrilde zalm (de koningin) en eendenconfit (de meiden). En van elkaars gezelschap natuurlijk.

Weer thuis
Inmiddels zijn de royals weer op Nederlandse bodem (en is Máxima alweer op werkbezoek geweest), en volgende week staan er voor Máxima en Willem-Alexander onder andere twee nieuwjaarsontvangsten op de agenda (waar we op Nouveau.nl natuurlijk verslag van doen!). En de meiden, die gaan natuurlijk gewoon weer naar school maandag. Het is weer voorbij, die mooie winterzomer.