Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima’s lange Prinsjesdag

Het was vandaag (dinsdag) flink aanpoten voor koningin Máxima. Die na de balkonscène direct door moest naar New York. Het leverde zoals gebruikelijk prachtige plaatjes op, maar voor Máxima was Prinsjesdag 2017 toch net even anders dan voorgaande edities. Niet alleen moest ze op netjes de koets in...

Máxima’s lange Prinsjesdag

Het was vandaag (dinsdag) flink aanpoten voor koningin Máxima. Die na de balkonscène direct door moest naar New York.

Het leverde zoals gebruikelijk prachtige plaatjes op, maar voor Máxima was Prinsjesdag 2017 toch net even anders dan voorgaande edities. Niet alleen moest ze op netjes de koets in en acte de présence geven in de Ridderzaal, daarna moest ze ook nog eens fluks naar een heel ander continent.

Mooi in Natan
De koningin straalde evengoed in een grijze jurk van het Belgische label Natan, ontworpen door een van haar favoriete designers Edouard Vermeulen. Met bijpassend hoedje was het een - zij het ingetogen - plaatje.

Op naar de VN
De koningin en premier Rutte vertrokken direct na de balkonscène naar New York, waar ze de komende dagen aanwezig zijn bij de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Het begint dinsdagavond (bij ons nacht) allemaal met een diner, dus het is voor Máxima met recht een ellenlange Prinsjesdag. Wat dan wél weer leuk is: tijdens dat diner in Lincoln Center, schuift ze aan bij schoonzus Mabel, die maandag bij de VN overlegde over haar strijd tegen kindhuwelijken.

Máxima takes New York
Weten hoe het Máxima de komende dagen vergaat in New York? Hou dan Nouveau.nl in de gaten. Wij doen uitgebreid verslag van haar tijd in The Big Apple.