Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's drukke dag in NYC

Wij sluiten de werkdag af, maar die van Máxima begint pas net in New York. Op de planning: allerlei meetings én een hereniging met Ivanka Trump. Máxima nam vanochtend deel aan een ontbijt waarbij met bedrijven wordt gepraat over de rol die zij kunnen spelen bij het verbeteren van toegang tot fina...

Máxima's drukke dag in NYC

Wij sluiten de werkdag af, maar die van Máxima begint pas net in New York. Op de planning: allerlei meetings én een hereniging met Ivanka Trump.

Máxima nam vanochtend deel aan een ontbijt waarbij met bedrijven wordt gepraat over de rol die zij kunnen spelen bij het verbeteren van toegang tot financiële diensten. Daarna ging ze om tafel met de CEO's van sommige van deze bedrijven.

Máxima kwam gisteravond aan in New York, en werd toen al gespot bij een VN-evenement.

In de namiddag schuift ze aan bij een bijeenkomst over het ‘Women Entrepreneurs Finance Initiative’ (We-Fi). Dit initiatief richt zich op betere toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden, waar 70 procent van de vrouwen geen betaalbare lening kan aanvragen om een eigen bedrijf te starten.

Daar treft ze als het goed is ook Ivanka Trump, die ze vorig jaar ook al tegenkwam op de VN-vergadering. De first daughter was toen zo onder de indruk van onze koningin dat ze op Instagram speciaal een foto plaatste.