Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's Argentijnse herfstvakantie

Willem-Alexander, Máxima en hun meiden zijn voor de herfstvakantie neergestreken in Argentinië, waar ze onder andere walvissen hebben gespot. Het koningspaar was twee maanden geleden voor het laatst samen in Máxima’s geboorteland, toen voor de uitvaart van haar vader Jorge Zorreguieta. Dat de mei...

Máxima's Argentijnse herfstvakantie

Willem-Alexander, Máxima en hun meiden zijn voor de herfstvakantie neergestreken in Argentinië, waar ze onder andere walvissen hebben gespot.

Het koningspaar was twee maanden geleden voor het laatst samen in Máxima’s geboorteland, toen voor de uitvaart van haar vader Jorge Zorreguieta. Dat de meiden nu herfstvakantie hebben én de koninklijke agenda een weekje leeg was, maakte het tot een ideaal moment om er even tussenuit te gaan met vrolijkere aanleiding.

Walvissen
De koninklijke familie is volgens diverse Argentijnse kranten aan de oostkust van het land, in Puetro Madryn. Daar is het uitstekend walvissen spotten, en dat is dan ook precies wat de drie prinsessen graag wilden, volgens insiders.

Logeren
Tijdens hun trip logeert het gezin volgens de krant Clarín op Rincón del Socorro, de ranch van Máxima’s goede vriendin en milieubeschermster Kristine McDivitt Tompkins.