Willem-Alexander, Máxima en hun meiden zijn voor de herfstvakantie neergestreken in Argentinië, waar ze onder andere walvissen hebben gespot.

Het koningspaar was twee maanden geleden voor het laatst samen in Máxima’s geboorteland, toen voor de uitvaart van haar vader Jorge Zorreguieta. Dat de meiden nu herfstvakantie hebben én de koninklijke agenda een weekje leeg was, maakte het tot een ideaal moment om er even tussenuit te gaan met vrolijkere aanleiding.

Walvissen
De koninklijke familie is volgens diverse Argentijnse kranten aan de oostkust van het land, in Puetro Madryn. Daar is het uitstekend walvissen spotten, en dat is dan ook precies wat de drie prinsessen graag wilden, volgens insiders.

Logeren
Tijdens hun trip logeert het gezin volgens de krant Clarín op Rincón del Socorro, de ranch van Máxima’s goede vriendin en milieubeschermster Kristine McDivitt Tompkins.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: