Nu het beter gaat met koningin Máxima, stroomt haar agenda ook weer vol met bezoeken en afspraken. Dit staat er nog op de agenda voor november.

Nadat Máxima haar bezoek aan Tanzania afzegde, waren we wel benieuwd hoelang ze rust moest houden, maar ze gaat volgende week gelukkig al weer aan slag.

More content below the advertising

Woensdag 14 november is ze bij bij de lancering van SchuldenlabNL in Den Haag, De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen met als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken. Koren op de molen van de koningin.

Die middag biedt Máxima samen met Willem-Alexander een lunch aan aan Alexander van der Bellen en zijn vrouw. Het presidentiële paar van Oostenrijk is heel de dag op officieel bezoek in Nederland.

Donderdag 15 november maakt Máxima acte de présence bij de conferentie ’The Future of Sustainable Trade’ ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Initiatief voor Duurzame Handel (IDH). Zij neemt in Utrecht deel aan de High Level Breakfast Meeting en houdt een toespraak.

Woensdag 21 november komt de president van Singapore op staatsbezoek. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima heten president Halimah en haar echtgenoot officieel welkom op de Dam in Amsterdam.

Donderdag 22 november begint met een bezoek van president Halimah en Koningin Máxima aan het Horticultural Centre in Bleiswijk. Na het diner in Den Haag die avond neemt het koninklijk paar officieel afscheid van de president en haar echtgenoot.

Op maandagmiddag 26 november reikt Koningin Máxima in Muziekgebouw aan ’t IJ de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2018 uit aan dirigent en componist Reinbert de Leeuw.

Dat is alles wat er nu op de officiële agenda van Máxima in november staat, maar wellicht komen er nog wel wat onverwachte werkbezoeken tussendoor.

Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in