Nu het beter gaat met koningin Máxima, stroomt haar agenda ook weer vol met bezoeken en afspraken. Dit staat er nog op de agenda voor november.

Nadat Máxima haar bezoek aan Tanzania afzegde, waren we wel benieuwd hoelang ze rust moest houden, maar ze gaat volgende week gelukkig al weer aan slag.

Article continues after the ad

Woensdag 14 november is ze bij bij de lancering van SchuldenlabNL in Den Haag, De Stichting SchuldenlabNL is een samenwerkingsverband tussen publieke en private partijen met als doel Nederland schuldenzorgvrij te maken. Koren op de molen van de koningin.

Die middag biedt Máxima samen met Willem-Alexander een lunch aan aan Alexander van der Bellen en zijn vrouw. Het presidentiële paar van Oostenrijk is heel de dag op officieel bezoek in Nederland.

Donderdag 15 november maakt Máxima acte de présence bij de conferentie ’The Future of Sustainable Trade’ ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Initiatief voor Duurzame Handel (IDH). Zij neemt in Utrecht deel aan de High Level Breakfast Meeting en houdt een toespraak.

Woensdag 21 november komt de president van Singapore op staatsbezoek. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima heten president Halimah en haar echtgenoot officieel welkom op de Dam in Amsterdam.

Donderdag 22 november begint met een bezoek van president Halimah en Koningin Máxima aan het Horticultural Centre in Bleiswijk. Na het diner in Den Haag die avond neemt het koninklijk paar officieel afscheid van de president en haar echtgenoot.

Op maandagmiddag 26 november reikt Koningin Máxima in Muziekgebouw aan ’t IJ de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2018 uit aan dirigent en componist Reinbert de Leeuw.

Dat is alles wat er nu op de officiële agenda van Máxima in november staat, maar wellicht komen er nog wel wat onverwachte werkbezoeken tussendoor.

Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in