Máxima opende vanochtend het World Horti Center in Naaldwijk. Waar ze werd omringd door meer bloemen dan gebruikelijk.

Een groot nieuw tuinbouwcentrum. Normaal gesproken worden we er eerlijk gezegd niet superwarm van. Maar strooi er een beetje Máxima magic op, en voilà!

De koningin droeg een prachtige bordeauxrode outfit van Natan (die lekker kleurde bij groen én felle bloemen, een topkeuze dus!) en kreeg een uitgebreide rondleiding door het centrum, en bezocht onder andere de onderwijsafdeling vol blije studenten, en een expositieplein vol bedrijven die maar wat graag hun verhaal wilden doen bij Máxima.

Toch waren het de studenten die met hun prachtige bloemen (dat kunnen ze natuurlijk, op hun opleiding) de show stalen. Een welkome afwisseling na een week sneeuw en kou in Lech, zal Máxima gedacht hebben.

Beeld: Hollandse Hoogte/Twitter

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: