Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima woensdag weer aan het werk

Koningin Máxima gaat woensdag gewoon weer aan het werk. Ze zegde deze week vanwege darmklachten een reis naar Tanzania af. Of de koningin al meer weet over haar precieze klachten is onbekend, maar ze zou de reis naar het land niet hebben kunnen maken vanwege de hygiëne op die locatie, en natuurli...

Máxima woensdag weer aan het werk

Koningin Máxima gaat woensdag gewoon weer aan het werk. Ze zegde deze week vanwege darmklachten een reis naar Tanzania af.

Of de koningin al meer weet over haar precieze klachten is onbekend, maar ze zou de reis naar het land niet hebben kunnen maken vanwege de hygiëne op die locatie, en natuurlijk ook de lange vliegreis. Ze moest rust houden, gaf de Rijksvoorlichtsdienst vorige week ook aan. 

Máxima lijkt zich in elk geval weer een stuk beter te voelen. De RVD maakte vanmiddag bekend dat ze woensdag weer aan het werk gaat, met een bezoek aan de lancering van SchuldenlabNL. Hoera!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in