Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima weer als vanouds aan de slag

Na het ingelaste bezoek aan Groningen en de emotionele toespraak daar, ging Koningin Máxima gisteren weer écht aan de slag. En als je haar zo ziet, zou je niet denken dat ze zo'n zware tijd achter de rug heeft. Ze sprak als vanouds en had aandacht voor iedereen. Het was wel meteen weer een volle ...

Máxima weer als vanouds aan de slag

Na het ingelaste bezoek aan Groningen en de emotionele toespraak daar, ging Koningin Máxima gisteren weer écht aan de slag. En als je haar zo ziet, zou je niet denken dat ze zo'n zware tijd achter de rug heeft. Ze sprak als vanouds en had aandacht voor iedereen. Het was wel meteen weer een volle dag!

Donderdagochtend sprak de koningin in de Ridderzaal bij de viering van het 10-jarig jubileum van het platform 'Wijzer in Geldzaken'. De koningin is erevoorzitter van het platform.

Na haar toespraak waarin zij alle medewerkers dankt, werd ze nog even verrast door Minister van Financien Wopke Hoekstra met een jubileummunt ter ere van al haar inzet.

Meteen door naar Enschede

Vervolgens opende de vorstin in Enschede de Performance Factory. 

De Performance Factory is een werkplek voor 25 commerciële en maatschappelijke organisaties en een ontmoetingsplek met ruimte voor sport, horeca, kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. 

Máxima kreeg een rondleiding en sprak ontspannen met de aanwezigen.

Máxima vertrouwde vandaag op 'één van haar favoriete ontwerpers: Natan. De lila japon met smalle ceintuur en geborduurde bloemen staat haar weer geweldig.

Bron: ANP. Beeld: ANP/Patrick van Katwijk/Robin Utrecht

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in