Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima waakt, net als Diana vroeger, als een leeuwin over haar kinderen

Lady Di is tot op de dag van vandaag een voorbeeld voor hedendaagse vorstinnen. Ook voor koningin Máxima, zo blijkt. Ze moesten allebei groeien in hun koninklijke rol, durfden het aan om hun emoties te laten zien en er was (en is) geen twijfel mogelijk wie er op nummer één staan: de kinderen. Dia...

Máxima waakt, net als Diana vroeger, als een leeuwin over haar kinderen

Lady Di is tot op de dag van vandaag een voorbeeld voor hedendaagse vorstinnen. Ook voor koningin Máxima, zo blijkt.

Ze moesten allebei groeien in hun koninklijke rol, durfden het aan om hun emoties te laten zien en er was (en is) geen twijfel mogelijk wie er op nummer één staan: de kinderen. Diana en Máxima hebben een aantal grote overeenkomsten.

Een zo normaal mogelijke jeugd
"Ze hield zielsveel van ons, en die liefde voelen we nog altijd", zeggen de prinsen William en Harry. Zij kijken terug op een moeder die, ondanks de spotlights, opvallend nuchter was. Diana vond het belangrijk om haar jongens een zo normaal mogelijk leven te geven.

Máxima als pleinwacht
Ook Máxima waakt als een leeuwin over haar drie dochters. Ze wil dat Ariane, Alexia en Amalia ook een leven buiten de schijnwerpers kunnen leiden. Zonder dat er veel ruchtbaarheid aan wordt gegeven, is Máxima al jaren pleinwacht en luizenmoeder op school, en staat ze aan de zijlijn als de meiden een hockeywedstrijd hebben. 

Máxima en Ariane

En als er dan tóch een verplicht mediamoment is, neemt ze haar kinderen op een ongedwongen manier bij de hand - net zoals Diana dat deed bij haar zoons.