Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: van glamourfeest naar VN-bezoek

Ze gooide hoge ogen in Luxemburg, schitterde op de verjaardag van prins Frederik in Denemarken en vloog daarna fluks door naar India. Powervrouw Máxima weet wel hoe ze moet schakelen. Na een staatsbezoek om in te lijsten en een geweldig royalfeest in Kopenhagen, kun je je voorstellen dat Máxima w...

Máxima: van glamourfeest naar VN-bezoek

Ze gooide hoge ogen in Luxemburg, schitterde op de verjaardag van prins Frederik in Denemarken en vloog daarna fluks door naar India. Powervrouw Máxima weet wel hoe ze moet schakelen.

Na een staatsbezoek om in te lijsten en een geweldig royalfeest in Kopenhagen, kun je je voorstellen dat Máxima wel even toe was aan een paar dagen thuis met haar meiden. Maar er was werk aan de winkel, VN-werk nog wel. Dus landde Máxima vanochtend in Delhi, op uitnodiging van de Indiase overheid.

Onze koningin is tot en met woensdag in India om te praten over inclusieve financiering. Op Nouveau.nl houden we je elke dag op de hoogte van haar bezoek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in