Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima trotseert de regen

Weer een dag, weer een heel andere koningin. Máxima werd vanmiddag in Halfweg gespot in iets waar we haar niet zo heel vaak in spotten... een broek! Paraplu uit en gaan. Máxima repte zich vanmiddag snel naar binnen, maar leek alleszins niet treurig te worden van het druilerige weer. Het scheelde ...

Máxima trotseert de regen

Weer een dag, weer een heel andere koningin. Máxima werd vanmiddag in Halfweg gespot in iets waar we haar niet zo heel vaak in spotten... een broek!

Paraplu uit en gaan. Máxima repte zich vanmiddag snel naar binnen, maar leek alleszins niet treurig te worden van het druilerige weer. Het scheelde natuurlijk dat ze niet op hoge hakken en met een rokje naar buiten hoefde: vandaag koos ze voor een stoere en zakelijke bruine outfit, compleet met pantalon met wijde pijpen.

De koningin was aanwezig bij het evenement nlgroeit, in de voormalige suikerfabriek Sugar City tussen Amsterdam en Haarlem. NLgroeit is een platform dat ondernemers uit het mkb helpt bij het realiseren van groei. Tijdens het event werden onder andere de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland bekend gemaakt.

Máxima sprak de aanwezigen toe over het belang van de groei van kleine onderneminngen voor de werkgelegenheid en innovatie van ons land. Ze is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Beeld: Hollandse Hoogte