Weer een dag, weer een heel andere koningin. Máxima werd vanmiddag in Halfweg gespot in iets waar we haar niet zo heel vaak in spotten... een broek!

Paraplu uit en gaan. Máxima repte zich vanmiddag snel naar binnen, maar leek alleszins niet treurig te worden van het druilerige weer. Het scheelde natuurlijk dat ze niet op hoge hakken en met een rokje naar buiten hoefde: vandaag koos ze voor een stoere en zakelijke bruine outfit, compleet met pantalon met wijde pijpen.

More content below the advertising

De koningin was aanwezig bij het evenement nlgroeit, in de voormalige suikerfabriek Sugar City tussen Amsterdam en Haarlem. NLgroeit is een platform dat ondernemers uit het mkb helpt bij het realiseren van groei. Tijdens het event werden onder andere de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland bekend gemaakt.

Máxima sprak de aanwezigen toe over het belang van de groei van kleine onderneminngen voor de werkgelegenheid en innovatie van ons land. Ze is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Beeld: Hollandse Hoogte

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in