Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: stralend in de herfstzon

Máxima straalde vanmiddag (vrijdag) in Utrecht, waar ze het twintigste jubileum van Leidsche Rijn vierde. En een goede combinatie wist te maken tussen het geweldige nazomerweer en haar prachtig herfstige Natan-jurk. Groen schijnt Máxima's favoriete kleur te zijn, en is ook dit najaar alweer helem...

Máxima: stralend in de herfstzon

Máxima straalde vanmiddag (vrijdag) in Utrecht, waar ze het twintigste jubileum van Leidsche Rijn vierde. En een goede combinatie wist te maken tussen het geweldige nazomerweer en haar prachtig herfstige Natan-jurk.

Groen schijnt Máxima's favoriete kleur te zijn, en is ook dit najaar alweer helemaal in de mode in royalkringen. Zo verscheen Meghan Markle eerder deze week al in een groen ensemble. Deze jurk van Natan hing al langer in de kast op de Eikenhorst, Máxima droeg 'm in 2017 bij de uitreiking van de Prins Claus-prijs (hieronder).

De koningin maakte een wandeling door het centrum van de Utrechtse wijk, en sprak met een paar heel gelukkige bewoners die net als de koningin genoten van het onherfstig mooie weer. Op naar een zonnig weekend!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in