Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima steekt MKB hart onder de riem

Koningin Máxima opende vanmiddag het jaarcongres van MKB-Nederland in de Grote Kerk in Den Haag. Gisteren toonde Koning Willem-Alexander zich ook al bezorgd over de naderende Brexit. Het Koningspaar toont zich heel betrokken bij Nederlandse ondernemers. Als lid van het Nederlands Comité voor Onde...

Máxima steekt MKB hart onder de riem

Koningin Máxima opende vanmiddag het jaarcongres van MKB-Nederland in de Grote Kerk in Den Haag. Gisteren toonde Koning Willem-Alexander zich ook al bezorgd over de naderende Brexit. Het Koningspaar toont zich heel betrokken bij Nederlandse ondernemers.

Als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is de koningin dat ook wel een beetje aan haar stand verplicht. Máxima begon haar toespraak met een compliment aan de vele mkb'ers die Nederland telt.

"Dankzij u heeft Nederland een rijk gevarieerd aanbod aan bedrijven en een dynamische economie waarin consumenten echt iets te kiezen hebben", zei de koningin. "Er wordt héél hard gewerkt in het mkb, met volle inzet en veel enthousiasme. Daar heb ik veel respect voor."

Ook minister-president Mark Rutte is aanwezig bij het congres met als thema 'digitalisering'.

Brrrrrroche

De koningin droeg voor de gelegenheid een grijs/bruine creatie met wel twee heel aparte broches...

Mooi of niet?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in