Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: scouting-chique

Koningin Máxima was als beschermvrouwe van Scouting Nederland vanmiddag aanwezig bij scoutinggroep Hubertus Brandaan in Voorburg. En een ding is zeker: scouting was nog nooit zó chique. De koningin toog naar Voorburg (op maar 15 minuten van de Eikenhorst, heerlijk zo vlak voor de vakantie) om een...

Máxima: scouting-chique

Koningin Máxima was als beschermvrouwe van Scouting Nederland vanmiddag aanwezig bij scoutinggroep Hubertus Brandaan in Voorburg. En een ding is zeker: scouting was nog nooit zó chique.

De koningin toog naar Voorburg (op maar 15 minuten van de Eikenhorst, heerlijk zo vlak voor de vakantie) om een bijeenkomst bij te wonen van de organisatie van Roverway 2018. Dat is een internationaal evenement voor scouts uit heel Europa, dat dit jaar plaatsvindt in Nederland.

Ze koos voor de gelegenheid heel scoutingproof voor beige, maar natuurlijk wel met een twist in de vorm van die prachtige witte Natan-rok. Plaatje!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in