Na bliksembezoeken aan China en Zuid-Korea is koningin Máxima doorgetrokken naar Indonesië. Waar ze gelijk alweer hoge ogen gooit.

Máxima kwam zondag aan in Bandar Lampung op Sumatra, waar ze de komende dagen is als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Het was haar derde rol in een week tijd: in China was ze op werkbezoek als koningin, in Zuid-Korea was ze vooral sportfan, en nu is ze dus op pad voor de VN.

Dat doet ze, zoals we van haar gewend zijn, in stijl: op de luchthaven vielen gelijk haar sandalen van het Griekse label Zeus + Dione (hieronder) op, die ze vorig jaar ook al eens droeg tijdens een evenement in Amsterdam.

Vandaag (maandag) brengt ze een bezoek aan een landbouwprovincie, morgen spreekt ze met diverse hoogwaardigheidsbekleders en gaat ze op bezoek bij een bedrijf dat taxivervoer per motor aanbiedt.

 

Het officiële bezoek van Koningin Maxima 🇱🇺 #queenmaxima #netherlands #ratumaxima #lampung

Een bericht gedeeld door Mahir Bayasut (@mahirbayasut) op

 

 

 

 

 

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: