Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima recyclet Natan

Koningin Máxima haalde voor een ontmoeting met de president van Mexico en zijn echtgenote een oude bekende uit de kast: haar prachtige witte Natan-jurk met rode bloemen. De koningin droeg de jurk al een keer eerder, namelijk tijdens een bezoek aan de Women20 Summit van de G20 in Berlijn. Daar pos...

Máxima recyclet Natan

Koningin Máxima haalde voor een ontmoeting met de president van Mexico en zijn echtgenote een oude bekende uit de kast: haar prachtige witte Natan-jurk met rode bloemen.

De koningin droeg de jurk al een keer eerder, namelijk tijdens een bezoek aan de Women20 Summit van de G20 in Berlijn. Daar poseerde ze gewillig met Ivanka Trump, foto's die de hele wereld over gingen. Ivanka plaatste zelfs een foto van haar en Máxima op haar Instagram.

Bij Nouveau is het een van onze favoriete Máxima-jurken, zoals je in het nummer van deze maand kunt lezen. Een prachtig plaatje. We hopen deze Natan nog veel vaker te zien de komende jaren.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in