Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: pretty in pink

Koningin Máxima verscheen vanochtend in Amersfoort voor het tienjarig jubileum van de stichting Het Begint met Taal in vlammend roze. Ooit kwam ze zelf ons land binnen zonder de taal te spreken, dus draagt Máxima dit doel specifiek een warm hart toe. De stichting heeft een heel netwerk van taalvr...

Máxima: pretty in pink

Koningin Máxima verscheen vanochtend in Amersfoort voor het tienjarig jubileum van de stichting Het Begint met Taal in vlammend roze.

Ooit kwam ze zelf ons land binnen zonder de taal te spreken, dus draagt Máxima dit doel specifiek een warm hart toe. De stichting heeft een heel netwerk van taalvrijwilligersorganisaties die op ruim 260 locaties door heel Nederland ‘anderstaligen’ begeleiden van het leren van de Nederlandse taal én cultuur.

Ook wordt er door de stichting speciale aandacht besteed aan jonge nieuwkomers, en hun voorbereiding op leven en werken in ons land. Het Begint met Taal wordt onder andere gesteund door het Oranje Fonds.

Koningin Máxima in knalroze bij het 10-jarig jubileum van de stichting Het Begint met Taal in Amersfoort. #blauwbloed pic.twitter.com/AmQlU6q5Lu— Blauw Bloed (@BlauwBloedtv) March 27, 2018

Beeld: ANP