Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima prachtig (en krachtig!) in Den Haag

Koningin Máxima pakte vandaag haar werk weer op na haar gezondheidsklachten. En deed dat in stijl. Het lijkt wel een glamourshoot! De koningin was vanochtend (woensdag) in Den Haag - specifiek in Madurodam! - aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL, een samenwerkingsverband dat Nederland schu...

Máxima prachtig (en krachtig!) in Den Haag

Koningin Máxima pakte vandaag haar werk weer op na haar gezondheidsklachten. En deed dat in stijl. Het lijkt wel een glamourshoot!

De koningin was vanochtend (woensdag) in Den Haag - specifiek in Madurodam! - aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL, een samenwerkingsverband dat Nederland schuldenzorgvrij wil maken. Een onderwerp dat Máxima aan het hart gaat, en waarvoor ze na een hele korte pauze dus weer aan de slag ging.

Ze droeg voor de gelegenheid een design met haar favoriete element: een klokmouw.

Vorige week moest Máxima een VN-reis naar Tanzania afzeggen omdat ze gezondheidsklachten had. Ze had last van een mogelijke darminfectie, liet de RVD weten. Even rust, was het devies. De agenda van Máxima werd leeggehaald, maar niet voor lang: ze is vandaag weer officieel aan het werk gegaan en meldt zich morgen alweer voor een speech in Utrecht.

Dat is nog eens hart voor de zaak.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in