Koningin Máxima pakte vandaag haar werk weer op na haar gezondheidsklachten. En deed dat in stijl. Het lijkt wel een glamourshoot!

De koningin was vanochtend (woensdag) in Den Haag - specifiek in Madurodam! - aanwezig bij de lancering van SchuldenlabNL, een samenwerkingsverband dat Nederland schuldenzorgvrij wil maken. Een onderwerp dat Máxima aan het hart gaat, en waarvoor ze na een hele korte pauze dus weer aan de slag ging.

More content below the advertising

Ze droeg voor de gelegenheid een design met haar favoriete element: een klokmouw.

Vorige week moest Máxima een VN-reis naar Tanzania afzeggen omdat ze gezondheidsklachten had. Ze had last van een mogelijke darminfectie, liet de RVD weten. Even rust, was het devies. De agenda van Máxima werd leeggehaald, maar niet voor lang: ze is vandaag weer officieel aan het werk gegaan en meldt zich morgen alweer voor een speech in Utrecht.

Dat is nog eens hart voor de zaak.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in