Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima prachtig bij The Color Purple

Koningin Máxima bezocht maandagavond de première van de musical The Color Purple. En stal als altijd de show. Al kwam ze niet - zoals velen vurig hoopten - in paars. The Color Purple gaat over drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika, aan het begin van de twintigste eeuw. De slavernij is afg...

Máxima prachtig bij The Color Purple

Koningin Máxima bezocht maandagavond de première van de musical The Color Purple. En stal als altijd de show. Al kwam ze niet - zoals velen vurig hoopten - in paars.

The Color Purple gaat over drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika, aan het begin van de twintigste eeuw. De slavernij is afgeschaft, maar de gevolgen ervan zijn nog enorm voelbaar.

Het boek The Color Purple stamt uit 1983, en in 1985 speelde Oprah Winfrey een van de hoofdrollen in de filmversie van het verhaal. De musical is tot en met 14 mei te zien op de NDSM-werf in Amsterdam. Máxima keurde de show dus al goed. Wij zijn benieuwd!

Beeld: ANP 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in