Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima praat over geld

Koningin Máxima maakte vandaag het korte tripje naar Den Haag om de Nationale Week van het geld te openen. Het is een van de onderwerpen waar ze het meest van af weet: financiën. Koningin Máxima opende als erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken in de schouwburg van Den Haag de week va...

Máxima praat over geld

Koningin Máxima maakte vandaag het korte tripje naar Den Haag om de Nationale Week van het geld te openen.

Het is een van de onderwerpen waar ze het meest van af weet: financiën. Koningin Máxima opende als erevoorzitter van het platform Wijzer in Geldzaken in de schouwburg van Den Haag de week van het geld.

De week richt zich op basisscholieren en hun voorbereiding op financiële zelfstandigheid. Jong geleerd is oud gedaan, is het motto. Het is een onderwerp dat Máxima aan het hart gaat: niet alleen komt ze zelf uit de financiële sector en is ze dus erevoorzitter van dit platform, ook haar werk voor de VN heeft alles met financiering te maken.

Vanmiddag blijft Máxima (die een outfit van Natan uitkoos voor de gelegenheid) nog even in financiële sferen: dan geeft ze een toespraak in Amsterdam over de kwaliteit en toegankelijkheid van financiële producten en diensten voor vrouwelijke ondernemers.

Beeld: Hollandse Hoogte