Na een modisch geweldig staatsbanket, is koningin Máxima alweer vroeg uit de veren. Ze nam de president van Singapore vanochtend (donderdag) mee naar het Horticultural Centre in Bleiswijk. Waar ze tussen de tulpen belandde.

Haar mooie outfit van Natan was alleen buiten te bewonderen, binnen moest de koningin net als alle andere bezoekers (en ja, ook de president) beschermende kleding aan. Maar kniesoor die daar over zeurt, want stralen doet ze toch wel.

Article continues after the ad

Tijdens het bezoek was er onder meer aandacht voor duurzame landbouw, innovatieve tuinbouw, gezonde voeding en voedselveiligheid. Daarna wacht de president een druk middagprogramma.

Vanavond tafelen de president, haar echtgenoot en ons koningspaar met onder andere minister-president Rutte in de Trêveszaal op het Binnenhof. Tijdens het diner wordt gesproken over de thema’s van het staatsbezoek; onderwijs en innovatie, sociale inclusie, circulaire economie en water. Na het diner neemt het Koninklijk Paar officieel afscheid van de president en haar echtgenoot.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in