Dat Edouard Vermeulen van modehuis Natan één van Máxima's favoriete ontwerpers is, weten we. Maar tijdens het driedaagse werkbezoek aan Duitsland droeg ze niets anders. Met één heel bijzondere schoenkeuze.

Op dag 1 was het nog een tamelijk ingetogen creatie.

More content below the advertising

's Avonds koos de koningin voor iets meer kleur, maar nog steeds stemmig.

Maar dag twee was ronduit vrolijk te noemen.

En die avond was ronduit kleurrijk met een stel pumps waar wij helemaal dol op zijn! Máxima volgt de plastic trend op de ehm... voet.

Het werkbezoek werd weer afgesloten in het rood, met een flamboyante hoed.

Zoals al eerder benadrukt: Al deze creaties zijn van modehuis Natan, maar ze laten de koningin dan ook wel stralen. Welke is jouw favoriet?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in