Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in mosterdgeel

Koningin Máxima heeft vandaag double duty: ze opende vanmiddag het nieuwe gebouw van de Goede Doelen Loterij, en sluit vervolgens aan bij de andere royals voor de uitreiking van de Prins Claus Prijs. Máxima toog eerder vanmiddag al naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw va...

Máxima in mosterdgeel

Koningin Máxima heeft vandaag double duty: ze opende vanmiddag het nieuwe gebouw van de Goede Doelen Loterij, en sluit vervolgens aan bij de andere royals voor de uitreiking van de Prins Claus Prijs.

Máxima toog eerder vanmiddag al naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw van de Goede Doelen Loterijen opende.

Na een rondleiding door het nieuwe pand, meldt Máxima zich bij het Koninklijk Paleis. Daar wordt straks de Prins Claus Prijs 2018 uitgereikt in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, Máxima, prinses Beatrix, prins Constantijn en prinses Mabel.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in