Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima meets Ivanka

Koningin Máxima voerde gisteren (dinsdag) voor de derde keer gesprekken met Ivanka Trump. In New York lieten de vrouwen maar weer eens zien hoe goed ze met elkaar door een deur kunnen. De koningin en first daughter kwamen bijeen voor een bijeenkomst over het ‘Women Entrepreneurs Finance Initiativ...

Máxima meets Ivanka

Koningin Máxima voerde gisteren (dinsdag) voor de derde keer gesprekken met Ivanka Trump. In New York lieten de vrouwen maar weer eens zien hoe goed ze met elkaar door een deur kunnen.

De koningin en first daughter kwamen bijeen voor een bijeenkomst over het ‘Women Entrepreneurs Finance Initiative’ (We-Fi). Een initiatief waar Máxima en Ivanka allebei al sinds de oprichting bij betrokken zijn.

We-Fi richt zich op betere toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden, waar zeventig procent van de vrouwen geen betaalbare lening kan aanvragen voor het opstarten of uitbreiden van een eigen bedrijf.

Máxima koos voor de meeting voor een spetterende outfit van Natan, die ze in bijna dezelfde samenstelling (een andere stof cape?) vorig jaar droeg tijdens een bezoek aan Amersfoort.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in