Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima, koningin van de mix & match-trend

De armbanden van Máxima hebben vaak een verhaal, zijn bijvoorbeeld een cadeau van een ander vorstenhuis. Juist het mixen en matchen van juwelen, van verschillende prijs- klassen en edelmetalen zoals goud, zilver en roségoud, is helemaal de trend. Het oogt informeel en is duidelijk afgeleid van de...

Máxima, koningin van de mix & match-trend

De armbanden van Máxima hebben vaak een verhaal, zijn bijvoorbeeld een cadeau van een ander vorstenhuis. Juist het mixen en matchen van juwelen, van verschillende prijs- klassen en edelmetalen zoals goud, zilver en roségoud, is helemaal de trend. Het oogt informeel en is duidelijk afgeleid van de Ibiza-look.

Koningin Máxima doet het al járen. Bij officiële gelegenheden kiest ze vaak voor één toonaangevend polssieraad, maar bij werkbezoeken mixt & matcht ze erop los:

Bij haar zilverkleurige horloge, matcht ze een armband van diezelfde kleur:

Als de gelegenheid het toelaat, draagt ze haar privésieraden. Hier mixt & matcht ze zelfs haar armbanden en horloge aan beide polsen, in verschillende kleuren.

De goudkleurige geschakelde armband zien we vaker voorbij komen in combinatie met een horloge of andere armband.

Zilverkleurig en goudkleurig aan dezelfde pols? Dat kan dus prima laat Máxima zien.

Maar ook klassiek zilver combineert goed met een iets speelser exemplaar.

Zo zien we maar, mix & match naar hartenlust met kleuren en stijlen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in