Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in kleurrijk 'oudje'

Voor haar trip naar India gooide Máxima haar meest kleurrijke items in haar koffer. Zo ook deze oldie but goodie, die ze al in 2004 voor het eerst droeg. Het vrolijke jurkje zou van Natan komen, nog altijd Máxima's favoriete label. Maar hoewel ze 'm al in 2004 voor het eerst droeg, leek hij wel s...

Máxima in kleurrijk 'oudje'

Voor haar trip naar India gooide Máxima haar meest kleurrijke items in haar koffer. Zo ook deze oldie but goodie, die ze al in 2004 voor het eerst droeg.

Het vrolijke jurkje zou van Natan komen, nog altijd Máxima's favoriete label. Maar hoewel ze 'm al in 2004 voor het eerst droeg, leek hij wel speciaal gemaakt voor kleurrijk India. Waar Máxima in haar drie dagen keer op keer de show stal.

Vandaag is het Máxima's laatste dag in India, waar ze voor de VN op bezoek is. Ze brengt in Mumbai een bezoek aan een samenwerkingsverband tussen tien internationale bedrijven (waaronder Rabobank en Unilever), dat op haar eigen uitnodiging tot stand kwam. Ook gaat ze op bezoek bij zogenaamde 'dabbawala's': mensen die warme maaltijden bezorgen in Mumbai.

Beeld: ANP
Bron outfit: modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in