Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima kiest voor luipaardprint

Koningin Máxima ging vandaag op werkbezoek bij Eosta in Waddinxveen. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje uit. Wat trek je aan voor een middagje tussen het groen(te en fruit)? Nou, een lekker luipaardprintje bijvoorbeeld. Koningin Máxima trok vandaag een bekend ontwerp van Natan uit ...

Máxima kiest voor luipaardprint

Koningin Máxima ging vandaag op werkbezoek bij Eosta in Waddinxveen. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje uit.

Wat trek je aan voor een middagje tussen het groen(te en fruit)? Nou, een lekker luipaardprintje bijvoorbeeld. Koningin Máxima trok vandaag een bekend ontwerp van Natan uit de kast. Roarrrrrr.

Met haar outfit speelt Máxima in op een waar royaltrendje in 2018: we zagen dit jaar heel wat dierenprintjes voorbij komen onder de Europese koninginnen.

Máxima ging op bezoek bij biologisch distributeur Eosta, winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap van de Koning Willem I Stichting. Deze plaquette beloont bedrijven die zich inzetten voor duurzame innovaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting, en wilde het wel eens met eigen ogen aanschouwen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in