Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima kiest voor jumpsuit

Wat draag je als je als koningin bij een sportieve stichting op bezoek gaat? Máxima weet er wel raad mee. Bye nette jurkjes, hallo stoer jumpsuit! Máxima reisde als beschermvrouwe van het Oranje Fonds af naar Schiedam om een basketbaltraining bij te wonen. De YETS Foundation (Youth Empowerment Th...

Máxima kiest voor jumpsuit

Wat draag je als je als koningin bij een sportieve stichting op bezoek gaat? Máxima weet er wel raad mee. Bye nette jurkjes, hallo stoer jumpsuit!

Máxima reisde als beschermvrouwe van het Oranje Fonds af naar Schiedam om een basketbaltraining bij te wonen. De YETS Foundation (Youth Empowerment Through Sports) helpt jongeren die opgroeien in kwetsbare situaties een positief rolmodel te geven. De stichting won eerder dit jaar een Appeltje van Oranje.

Schoenen uit? Geen probleem!

De jongeren krijgen naast basketbaltraining ook huiswerkbegeleiding. Verder is er aandacht voor gezond eten en er wordt gewerkt aan sociale integratie. Door het bieden van deze vorm van coaching en begeleiding, die vaak in hun eigen omgeving ontbreekt, verkleint het de kans op onder andere schooluitval, werkloosheid en criminaliteit.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in