Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in kerstig rood

  Weer een dag, weer een prachtige outfit. Máxima is voor de tweede keer in twee dagen bij een speciaal evenement in Amsterdam. Dat vraagt om kerstige kleurtjes. Máxima kwam naar de Beurs van Berlage om de IGNITE-conferentie te openen als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal. De c...

Máxima in kerstig rood

Weer een dag, weer een prachtige outfit. Máxima is voor de tweede keer in twee dagen bij een speciaal evenement in Amsterdam. Dat vraagt om kerstige kleurtjes.

Máxima kwam naar de Beurs van Berlage om de IGNITE-conferentie te openen als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal. De conferentie draait helemaal om het thema Rebuilding Futures, en dat gaat de koningin aan het hart.

Dezelfde outfit tijdens een eerder uitje (gespot door ModekoninginMaxima.nl).

Groen en rood
Gisteren bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs koos ze voor dennengroen, vandaag voor knalrood. Het moge duidelijk zijn: Máxima heeft zin in de feestdagen. En die naderen natuurlijk met rasse schreden.

Laatste evenement van het jaar?
Vooralsnog is dit het laatste aangekondigde evenement in Máxima’s agenda voor 2017, maar dat kan natuurlijk verkeren. Wij hopen zelf natuurlijk nog véél meer van Máxima te zien, deze decembermaand.