Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima in herfstig Natan

Het koningspaar heeft vanochtend (woensdag) in Amsterdam president Halimah van Singapore welkom geheten. Het begin van twee drukke dagen. Na het welkom op de Dam (met Máxima in wat erg lijkt op een mantel van Natan, die ze eerder droeg in Amersfoort) en de inspectie van de erewacht vindt in het K...

Máxima in herfstig Natan

Het koningspaar heeft vanochtend (woensdag) in Amsterdam president Halimah van Singapore welkom geheten. Het begin van twee drukke dagen.

Na het welkom op de Dam (met Máxima in wat erg lijkt op een mantel van Natan, die ze eerder droeg in Amersfoort) en de inspectie van de erewacht vindt in het Koninklijk Paleis een ontvangst plaats. Daarna legt de president een krans bij het Nationaal Monument op de Dam.

Máxima in de mantel in kwestie, vorig jaar in Amersfoort

Vanmiddag bezoeken de president en de koning samen Prodock, een innovatiehub voor startups die in 2016 in het leven is geroepen om vernieuwing in de Amsterdamse haven te stimuleren. Vanavond is er een staatsbanket in het Koninklijk Paleis.

Ook donderdag en vrijdag zijn de president en haar man nog in Nederland. Morgenavond schuiven ze aan bij een regeringsdiner in de Trêveszaal op het Binnenhof. Daar nemen ze ook officieel afscheid van Willem-Alexander en Máxima.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in