Máxima is terug van haar meivakantie. En ziet er zijdezacht uit in Natan.

Ze was even lekker uit beeld om met haar meiden te genieten van de meivakantie. Maar vanochtend (dinsdag) ging koningin Máxima weer op pad. En dat leverde prachtige plaatjes op, dankzij haar geweldige (gerecyclede) outfit.

Ze opende het designlab van Social Label in een oude veevoederfabriek in ’s-Hertogenbosch. Klink nou niet direct heel chique, maar zo zag het er gelukkig wel uit. Overigens doet deze Natan vandaag double duty: na haar bezoek aan het lab staat een lunch met de president van Duitsland en zijn vrouw op het programma.

De outfit tijdens een bezoek aan Zweden, in 2013

Beeld: ANP
Bron: Modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: