Royalty, sterren en designers: dit was hét feestje van de zomer

De Griekse feestfamilie, de kroonprins van Noorwegen met zijn vrouw en onze eigen Máxima. Het bleef nog lang gezellig op het zeer koninklijke Bal Masqué in de Cotswolds.

 

Daar was onze koningin afgelopen weekend te gast op het gedeelde verjaardagsfeest van Pavlos van Griekenland (50) en zijn dochter Maria-Olympia (21). Er liepen celebrities (de Hilton-zussen, het zusje van Kate Moss), designers (Valentino, Tory Burch) en heel wat royals (hoi Noors kroonprinselijk paar en Felipe van Spanje!) rond, maar mooi wel dat Máxima de show stal.

 

Quite an amazing Birthday! @mariechantal22 #queenmaxima #princeandrevolution #50and21 #balmasque'

Een bericht gedeeld door Privategg (@giancarlogiammetti) op

Dat deed ze in een Jan Taminiau uit 2015, die het eerdergenoemde zusje van Kate Moss nota bene al eens droeg in een campagne voor Bvlgari. Who wore it better? Wij weten het wel…

 

Wow! ?❤️ Gorgeous @lottiemossxo in #jantaminiau for @bulgariofficial

Een bericht gedeeld door JANTAMINIAU (@jantaminiau) op

 

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in