Royalty, sterren en designers: dit was hét feestje van de zomer

De Griekse feestfamilie, de kroonprins van Noorwegen met zijn vrouw en onze eigen Máxima. Het bleef nog lang gezellig op het zeer koninklijke Bal Masqué in de Cotswolds.

 

Daar was onze koningin afgelopen weekend te gast op het gedeelde verjaardagsfeest van Pavlos van Griekenland (50) en zijn dochter Maria-Olympia (21). Er liepen celebrities (de Hilton-zussen, het zusje van Kate Moss), designers (Valentino, Tory Burch) en heel wat royals (hoi Noors kroonprinselijk paar en Felipe van Spanje!) rond, maar mooi wel dat Máxima de show stal.

 

Quite an amazing Birthday! @mariechantal22 #queenmaxima #princeandrevolution #50and21 #balmasque'

Een bericht gedeeld door Privategg (@giancarlogiammetti) op

Dat deed ze in een Jan Taminiau uit 2015, die het eerdergenoemde zusje van Kate Moss nota bene al eens droeg in een campagne voor Bvlgari. Who wore it better? Wij weten het wel…

 

Wow! 😱❤️ Gorgeous @lottiemossxo in #jantaminiau for @bulgariofficial

Een bericht gedeeld door JANTAMINIAU (@jantaminiau) op

 

Queen Elizabeth weet wel wat ze cadeau geeft: ze schonk prins Harry en zijn Meghan het prachtige York Cottage voor hun huwelijk.

De cottage staat op de gronden van haar landgoed Sandringham in Norfolk, waar de koningin zelf ook graag veel tijd doorbrengt. Zo’n geschenk is koninklijke traditie: Will en Kate kregen ook een buitenverblijf na hun jawoord.

Het idee is dat de newlyweds een plekje hebben waar ze naartoe kunnen gaan om te genieten van hun rust, zonder nieuwsgierige toeristen (die ze bij Kensington Palace natuurlijk volop hebben) en fotografen.

Ook als er straks eventueel babynieuws aankomt, kan zo’n huis goed van pas komen. Will en Kate kozen er bijvoorbeeld voor om hun kinderen de eerste jaren van hun leven te laten opgroeien op het platteland.

Zij keerden pas afgelopen september definitief terug naar Londen, omdat prins George daar naar de basisschool gaat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Op de laatste avond van het Staatsbezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Máxima aan Luxemburg werden de warme banden tussen beide landen nog eens aangehaald. Máxima droeg voor de gelegenheid haar rode Valentino kaftan die prachtig wervelde in de wind.

Máxima droeg haar haar los, wat de lengte en vorm van de jurk accentueert.

Zo te zien ontlokte de outfit ook aan Willem Alexander een warme blik.

En Groothertog Henri begroet haar zelfs met een handkus, iets dat onze koningin wel kan waarderen.

Na aankomst trakteerde het koningspaar hun gasten op een concert van de Nederlandse violiste Simone Lamsma.

Vanmiddag komt het Staatsbezoek ten einde.

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in