Het is een mooie traditie. Het koninklijk paar nodigt jaarlijks een aantal uitblinkende Nederlanders uit voor een lunch op Paleis Noordeinde. En vandaag was de dag. 

De 28 genodigden hebben altijd recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven.

More content below the advertising

We zien op de foto onder andere Monique van de Ven, voetballer Wesley Sneijder en kickboxer Rico Verhoeven. Linksacter zie je inderdaad ook Beau van Erven Dorens die dit jaar de televiszierring won.

Dit waren alle gasten:

Rico verhoeven wist aan Koningin Máxima de uitspraak te ontlokken dat ze ook aan kickboxen doet om fit te blijven.

De genodigden mochten plaatsnemen aan deze prachtige gedekte tafels. Voor de oplettende kijker, dit is inderdaad de zomeropstelling in paleis Noordeinde!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in


 

 

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan en Harry zijn dolverliefd. Maar deze Valentijnsdag vieren ze helaas niet samen.

De prins is vandaag in Noorwegen, bij een trainingkamp op een Britse militaire basis ergens in de poolcirkel. Ver van huis, en van zijn Valentijntje dus.

More content below the advertising

Dat is jammer voor Meghan, die in haar bloggerstijdperk nog vertelde dol te zijn op 14 februari. "Ik ben een sucker voor Valentijnsdag", schreef ze op The Tig. Maar er gloort hoop, liet ze ook toen al weten. "Ik vind eigenlijk dat je vooral je eigen Valentijn moet zijn."

Een warm bad, veel kaarsjes en chocolade dus. Prima plan, dachten we zo.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in