Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima en Prinsjesdag: royal blue

Het is bijna tijd voor Prinsjesdag 2018, dus blikken wij terug op de prachtige creaties die Máxima in haar vijf jaar als koningin droeg voor deze grote dag. Dat wij Máxima graag in royal blue zien is geen geheim. Dus beviel haar outfit voor Prinsjesdag 2016 ons maar al te goed. Wat wil je ook, va...

Máxima en Prinsjesdag: royal blue

Het is bijna tijd voor Prinsjesdag 2018, dus blikken wij terug op de prachtige creaties die Máxima in haar vijf jaar als koningin droeg voor deze grote dag.

Dat wij Máxima graag in royal blue zien is geen geheim. Dus beviel haar outfit voor Prinsjesdag 2016 ons maar al te goed. Wat wil je ook, van een echte Claes Iversen?

De tweedelige jurk heeft een top van zijde en een goudkleurige, bewerkte rok met kant en pailletten. Die ook nog eens uitstekend bleek te passen bij de troon, zozeer zelfs dat Máxima op Twitter mikpunt werd van een paar camouflage-grapjes.

Máxima was zelf duidelijk óók fan van de jurk: in 2017 droeg ze ‘m opnieuw tijdens een koninklijk feestje in Noorwegen, maar dan met een andere bovenkant.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in