Het is bijna tijd voor Prinsjesdag 2018, dus blikken wij terug op de prachtige creaties die Máxima in haar vijf jaar als koningin droeg voor deze grote dag.

Dat wij Máxima graag in royal blue zien is geen geheim. Dus beviel haar outfit voor Prinsjesdag 2016 ons maar al te goed. Wat wil je ook, van een echte Claes Iversen?

De tweedelige jurk heeft een top van zijde en een goudkleurige, bewerkte rok met kant en pailletten. Die ook nog eens uitstekend bleek te passen bij de troon, zozeer zelfs dat Máxima op Twitter mikpunt werd van een paar camouflage-grapjes.

Máxima was zelf duidelijk óók fan van de jurk: in 2017 droeg ze ‘m opnieuw tijdens een koninklijk feestje in Noorwegen, maar dan met een andere bovenkant.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

In een documentaire rondom de 70e verjaardag van prins Charles worden we getrakteerd op een nieuwe foto van prins Louis (zes maanden). Schattig!

We hebben het prinsje niet meer kunnen bewonderen sinds Kensington Palace in juli zijn doopfoto's vrijgaf. Daar hoorde ook deze té lieve foto van mama Kate en de kleine Louis bij.

Daarna was het dus even stil, maar in de BBC-docu Prince, Son and Heir: Charles at 70, zat een lief kiekje van opa Charles met schoondochter Kate en zijn jongste kleinzoon. Het jochie zou naar verluidt erg op zijn grote broer George lijken. Kom maar op, met dat nieuwe familieportret!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New This sweet and beautiful new photo of little Prince Louis of Cambridge (6 months old) with his mama Catherine, The Duchess of Cambridge, and his grandpa Prince Charles was shown in the new documentary "Prince, Son and Heir: Charles at 70", that was broadcasted on BBC One on Thursday evening to mark Prince Charles' 70th birthday (which is on November 14)😍💙👑 - November 8, 2018. . The photo was taken at Clarence House Gardens in September 2018🍃🍂 . Little Louis looks so much like his big brother Prince George😄💙👶 . 📷: Chris Jackson (@chrisjacksongetty) . #PrinceCharles #PrinceCharlesofWales #PrinceofWales #KateMiddleton #CatherineMiddleton #DuchessKate #DuchessCatherine #DuchessofCambridge #PrinceLouis #PrinceLouisofCambridge #PrinceLouisArthurCharles #britishroyals #britishroyalfamily #royalfamily #theroyalfamily #britishmonarchy #royals #royalchildren #royalbaby

Een bericht gedeeld door 👑European Royal Families👑 (@royalchildren) op

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vannacht werden in Los Angeles The People's Choice Awards uitgereikt. De toonaangevende verkiezing onder de Amerikaanse bevolking is de ultieme bevestiging van de mate van populariteit van de Duchess of Sussex, ook in haar vaderland. De award eet net voor haar neus weggekaapt door een Britse nota bene! Victoria Beckham werd uitgeroepen tot Style Icon.

Meghan was genomineerd in de categorie Style Icon of 2018, iets dat wij natuurlijk alleen maar kunnen onderschrijven. Hier een paar stylish hoogtepunten van de Duchess.

Natuurlijk was haar trouwjurk magnifiek, maar haar avondrobe van Stella McCartney mocht er ook absoluut zijn.

De denimlook was het deze zomer helemaal. Meghan én Máxima volgden de trend op de voet.

En Meghan zette het pak weer royally op de kaart dit jaar.

Overigens had de verkiezing dit jaar ook een Nederlands tintje. Nikkie de Jager van het immens populaire beautyblog NikkieTutorials was genomineerd in de categorie Beauty Influencer 2018.

Het Amerikaanse publiek heeft gestemd op de favoriete films, acteurs, artiesten, albums, tv-shows en series. In totaal zijn er 43 categorieën. 

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in